3 forsøg på at tænke skulpturen op i større skala
2008-2010


Kæmpefliser med tegninger
2010

Tegningerne er fremkommet ved at lade en takket streg rejse sig til et langt vægforløb. Derefter er væggen dubleret, spejlvendt og sat samme med den første. Væggene er derefter delt på midten og bukket om sin egen akse. Nu er alle de oprindelige lodrette streger fjernet, således at det oprindelige perspektiv er væk og et nyt billeder opstår.

Tegningerne er nu en henvisning til et 3-dimensionalt rum.

Karruselskulptur og store tegninger 2009

Skulpturen og tegningerne er to udgange på en undersøgelse af vægge der bukker og folder. I tegningerne er forløbet kørt så langt ud at udgangspunktet er sløret og nu nærmest fremstår som stramme kruseduller.

Glasvæggene er sammensat så de danner små rum og blinde passager. Skulpturen er tænkt som et rum man kan gå ind i, men er samtidig en prismefigur der spreder farvefelter ud over sin egen fysiske ramme.

Musikklokke og promenade 2008

De arkitektoniske figurere er fremkommet ved at et modul er drejet og sat sammen i forskellige vinkler.

Den store klokkeformede figur er tænkt som et rum for musik. Her kan man gå ind under bladene og høre musik. Det er ikke et rum der er lavet med henblik på at give musikken optimale betingelser, nærmest tværtimod. Med figurens takkede rum vil musikken splintres og ændres alt efter hvor man står. Den lange sti er en promenade der forbinder de to forskellige rejste figurer.